Ταχύτητα 96%
Αξιοπιστία 100%
Ευκολία Χρήσης 84%
Uptime 99,9%
Η Φιλοξενία Ιστοσελίδων (Web Hosting) είναι μια πολύ σημαντική υπηρεσία, στην οποία δίνουμε ιδιαίτερη βαρύτητα. Μία ιστοσελίδα δεν αρκεί να είναι ωραία σχεδιασμένη, αλλά θα πρέπει να είναι άμεσα και γρήγορα προσβάσιμη, οποιαδήποτε στιγμή, οπουδήποτε και να βρίσκεται ο επισκέπτης.

Οι ιστοσελίδες διαφέρουν σε τεχνικά χαρακτηριστικά, μέγεθος αρχείων, επισκεψιμότητα κι έτσι οι απαιτήσεις για τη σωστή τους λειτουργία ποικίλουν. Γι' αυτό εμείς σας παρέχουμε τρία πακέτα φιλοξενίας, με τεχνικές προδιαγραφές που μπορούν να καλύψουν τις ανάγκες της εκάστοτε ιστοσελίδας.

Επίσης, σε περίπτωση που η ιστοσελίδα σας απαιτεί κάποια ειδική εφαρμογή, είμαστε στη διάθεσή σας για να βρούμε την καλύτερη λύση για εσάς! Έτσι, είτε είστε ιδιώτης, είτε εκπροσωπείτε μία εταιρεία ή έναν οργανισμό, στην Trabica θα βρείτε τη φιλοξενία που καλύπτει πλήρως τις ανάγκες ακόμα και των πιο απαιτητικών προδιαγραφών! Παρακάτω παρουσιάζεται ο πίνακας με τα πακέτα φιλοξενίας που σας παρέχουμε και τα τεχνικά τους χαρακτηριστικά, ώστε να τα συγκρίνετε και να επιλέξετε άμεσα αυτό που σας καλύπτει.

Εφόσον οι απαιτήσεις της ιστοσελίδας σας αυξηθούν μελλοντικά και το πακέτο που έχετε επιλέξει δε σας ικανοποιεί πλέον, έχετε τη δυνατότητα να μεταβείτε σε κάποιο μεγαλύτερο πακέτο φιλοξενίας.

Στόχος μας είναι να φιλοξενούμε ταχύτατα, αξιόπιστα και αδιάλειπτα τη δική σας ιστοσελίδα!