Στόχος μας είναι η επίτευξη των επιδιώξεων του εκάστοτε πελάτη και η πλήρης ικανοποίησή του από τη δουλειά μας. Έτσι, δουλεύουμε βήμα-βήμα μαζί σας για να πετύχουμε το βέλτιστο αποτέλεσμα. Τα βήματα λοιπόν που ακολουθούμε για τη δημιουργία του ιστότοπού σας είναι αναλυτικά τα παρακάτω.

Ανάλυση Project

Ο πελάτης μας αναλύει το αντικείμενο της εργασίας ή της ιδέας του, καθώς επίσης και τους στόχους τους οποίους επιθυμεί να πετύχει. Έτσι, εμείς γνωρίζοντας όλα τα δεδομένα και τις απαιτήσεις του εκάστοτε project, μπορούμε να προτείνουμε τον κατάλληλο μηχανισμό και τον τρόπο για τη σωστή υλοποίηση της ιστοσελίδας ή του ηλεκτρονικού καταστήματος.

Κατηγορίες - Λειτουργίες - Σχέδια

Ανάλογα με το αντικείμενο, διαμορφώνουμε μαζί με τον πελάτη τις κατηγορίες σελίδων που θα υπάρχουν. Επίσης, αναλύουμε τα στοιχεία, τις επιθυμητές λειτουργίες και τις χρωματικές προτιμήσεις. Έπειτα, προτείνουμε κάποια δείγματα για τη μορφή της ιστοσελίδας. Έτσι, ο πελάτης μπορεί να επιλέξει το σχέδιο που του αρέσει για την ιστοσελίδα του.

Συλλογή Υλικού

Πριν την έναρξη της κατασκευής της ιστοσελίδας είναι απαραίτητο να έχουμε το υλικό για το αντικείμενο της επιχείρησης, όπως κείμενα, φωτογραφίες, λογότυπο και λοιπές πληροφορίες. Αυτά θα πρέπει να μας τα αποστείλει ο πελάτης σε ψηφιακή μορφή. Μην ανησυχείτε, θα σας δώσουμε ακριβείς οδηγίες για το υλικό που θα χρειαστούμε και τη μορφή του.

Κατασκευή Ιστοσελίδας

Προχωρούμε στην υλοποίηση της κατασκευής του ιστοτόπου, σύμφωνα με τον σχεδιασμό που έχει γίνει. Δοκιμάζουμε την ιστοσελίδα σε διαφορετικούς περιηγητές, ώστε να λύσουμε τυχόν προβλήματα και διαφορές στην απεικόνιση. Επίσης, κάνουμε δοκιμές στις πρότυπες αναλύσεις, όπως και σε διαφορετικές συσκευές (smartphone, iphone, tablet), ώστε να διασφαλίσουμε τη σωστή εμφάνιση παντού. Κατόπιν, δείχνουμε στον πελάτη την ιστοσελίδα και προβαίνουμε σε τυχόν τροποποιήσεις που αυτός επιθυμεί.

Βελτιστοποίηση Ιστοσελίδας

Τελευταίο μας βήμα είναι η βασική βελτιστοποίηση για τις μηχανές αναζήτησης (SEO), καθώς επίσης και η βελτίωση της ταχύτητας φόρτωσης της ιστοσελίδας. Φροντίζουμε η ιστοσελίδα να τηρεί όλες τις σύγχρονες προδιαγραφές της Google, ώστε να είναι φιλική προς τις μηχανές αναζήτησης και να πετύχει μία καλή κατάταξη στα αποτελέσματα αναζήτησης. Ακόμα, σε συνδυασμό με την υπηρεσία φιλοξενίας που παρέχουμε, κάνουμε όλες τις απαραίτητες ενέργειες, ώστε η ιστοσελίδα να φορτώνει πολύ γρήγορα σε όλες τις συσκευές.