Αναζήτηση σε Google Yahoo Bing

Η κατασκευή ιστοσελίδας είναι σίγουρα ένα μεγάλο βήμα για την προβολή σας, όμως δεν αρκεί απλά να είναι online. Θα πρέπει ο κόσμος να τη βρίσκει εύκολα όταν αναζητά κάτι που σχετίζεται με το περιεχόμενό σας. Και για να γίνει αυτό, πρέπει η ιστοσελίδα σας να εμφανίζεται ψηλά στις μηχανές αναζήτησης, δηλαδή όσο το δυνατόν πιο κοντά στα πρώτα αποτελέσματα που εμφανίζονται.

Η βελτιστοποίηση ιστοσελίδων για τις μηχανές αναζήτησης ή αλλιώς το SEO (Search Engine Optimization), έχει να κάνει με όλους εκείνους τους παράγοντες και τις ενέργειες που επηρεάζουν την κατάταξη της ιστοσελίδας στις μηχανές αναζήτησης. Με τη βελτιστοποίηση (SEO) της ιστοσελίδας σας, δημιουργούμε όλες εκείνες τις ιδανικές συνθήκες που χρειάζονται, ώστε να φτάσει σε υψηλές θέσεις κατάταξης στις μηχανές αναζήτησης.

Για να εμφανιστεί μία ιστοσελίδα στις διάφορες μηχανές αναζήτησης, χρειάζεται αρκετός χρόνος. Στο πρώτο διάστημα από τη στιγμή που ένας ιστότοπος δημοσιεύεται, ο χρήστης δεν μπορεί να τον βρει μέσω κάποιας αναζήτησης, παρά μόνο αν γνωρίζει και πληκτρολογήσει άμεσα το URL του site σας.

Στην Trabica κατά την κατασκευή της ιστοσελίδας σας, εφαρμόζουμε το βασικό SEO, δημιουργώντας τα θεμέλια για μια φιλική προς τις μηχανές αναζήτησης ιστοσελίδα, σύμφωνη με όλες τις σύγχρονες προδιαγραφές της Google. Έτσι, η ιστοσελίδα σας θα έχει όλα τα εχέγγυα για μια καλή κατάταξη. Επίσης, φροντίζουμε για την άμεση δήλωση του ιστότοπου σας στις μεγάλες μηχανές αναζήτησης, ώστε να μειώσουμε σημαντικά το χρόνο που θα χρειαστεί για την εμφάνισή της.

Πέρα από το βασικό SEO που εφαρμόζουμε στις ιστοσελίδες δικής μας κατασκευής, προσφέρουμε σε όλους την υπηρεσία πλήρους βελτιστοποίησης, κατά την οποία εκτελούμε όλες τις ενέργειες που απαιτούνται για ένα ολοκληρωμένο SEO.

Στόχος του πλήρους SEO, είναι η εμφάνιση της ιστοσελίδας σας στις πρώτες θέσεις των μηχανών αναζήτησης, για τις συγκεκριμένες φράσεις κλειδιά που μαζί θα επιλέξουμε. Είμαστε στη διάθεσή σας για να οργανώσουμε από κοινού τη στρατηγική στόχευσης που θα ακολουθήσουμε, έτσι ώστε να αυξήσουμε τους επισκέπτες και εν δυνάμει πελάτες σας!