Τα Social Media, ή αλλιώς οι ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης (Facebook, Twitter, Google Plus, Linkedin, Youtube, Instagram, Pinterest), αποτελούν ένα πολύ σημαντικό κομμάτι του διαδικτύου σήμερα. Σχεδόν όλοι οι χρήστες του internet είναι εγγεγραμμένοι σε ένα ή περισσότερα από αυτά και αποτελούν σημαντικό μέρος της καθημερινότητάς τους. Έτσι, η εταιρική σας παρουσία στα Social Media είναι απαραίτητη πλέον, καθώς αποτελούν τον ιδανικό τρόπο άμεσης επικοινωνίας και προβολής στους πελάτες σας.

Μέσα από τις σελίδες κοινωνικής δικτύωσης, έχετε τη δυνατότητα να προσεγγίσετε το κοινό που σας ενδιαφέρει, χωρίς σημαντικό κόστος. Η προβολή στα Social Media, είναι μια καλή ευκαιρία να αντλήσετε νέο εν δυνάμει πελατολόγιο! Τα likes και οι κοινοποιήσεις από τους υπάρχοντες πελάτες σας, αποτελούν μια πολύ καλή δωρεάν διαφήμιση για εσάς. Από την άλλη, μπορείτε να ερευνήσετε κατά πόσο σας συμφέρει να προχωρήσετε σε πληρωμένες καταχωρίσεις/διαφημίσεις, προβάλλοντας ακόμα πιο στοχευμένα και επιθετικά τις δημοσιεύσεις σας.

Η παρουσία σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης πρέπει να είναι συνεχής, δυναμική και στοχευμένη, κάτι που απαιτεί να αφιερώνετε αρκετό χρόνο καθημερινά στον προγραμματισμό και τη διαμόρφωση των δημοσιεύσεων, αναλύοντας παράλληλα τις τάσεις του κοινού, στο οποίο απευθύνεστε.

Στην Trabica σας παρέχουμε ολοκληρωμένες λύσεις για την οργάνωση και προώθησή σας στα κοινωνικά δίκτυα. Σε συνεργασία μαζί σας, καταστρώνουμε το σχέδιο δράσης σύμφωνα με το οποίο θα κινηθούμε, ώστε να πετύχουμε την καλύτερη προβολή σας. Στόχος είναι να αυξήσουμε το κοινό που σας ακολουθεί και αλληλεπιδρά με τις αναρτήσεις σας, το οποίο θα αποτελέσει τους νέους σας πελάτες και έμμεσα διαφημιστές!